Sedloňov II.

15. - 17. února 2002

Máme za sebou další víkend v Orlických horách v Sedloňově. Tentokrát jsme s sebou nevezli běžky a tak byl program naplánován jako pěší. Zasoutěžili jsme si venku za pěkného slunečného počasí. Přes tři hodiny jsme obíhali kontroly a nosili papírky (body). Po obědovečeři jsme šli do tělocvičny a pokračovali ve hrách. Nevím, jak děti, ale mi starší jsme druhý den byli jak lazaři. Bolel nás celý člověk. Více se dozvíte od Jany Svobodové. Takhle to viděla:
Já, Tchořík a Bobr jsme jeli z hlavního nádraží. Vlak nám jel v 14:47. Zbytek oddílu jel ze Slezkého nádraží. Tchořík měl problémy s jízdenkami. Jízdenky jsme na konec vybojovali. Po příjezdu do Sedloňovské školy, zabydleli se a najedli. Po jídle (jedli jenom někteří), jsme se vydali do tělocvičny, kde jsme si zahráli hry. Asi v 9:15 jsme se šli umýt a spát. Druhý den ráno jsme vstali, umyli se, ustrojili a najedli se. K snídani byly buchty (jako každý výlet na dva dny). Po snídani jsme se převlékli a šli ven. Venku jsme se procházeli přírodou a rozdávali jsme lístečky na určená místa. To byla přípravy na hru. Tato hra spočívala v běhu a malé orientaci. Při této hře jsme si tahali lístečky, na kterých byly napsány čísla. My běželi pro lístek, kde byl uložen a nosili je do školy. Hru jsme hráli asi 3 hodiny. Po hře jsme se najedli a dopřáli si malého odpočinku. Už se začalo stmívat a my jsme šli ven pytlovat. Chvilku jsme mohli pytlovat normálně, ale pak měl Nutelín připravené soutěže. Vymyslel, že budeme jezdit na pytlích na čas. Jezdili jsme sami, ale i jako štafety. Už z odpolední hry jsme byli rozděleni do třech skupin a v těchto skupinách jsme i nadále pokračovali, ve štafetách na pytlích. Po skončení hry jsme ještě chvíli pytlovali, ale potom už jsme museli zpět do školy. Ve škole, ten kdo měl hlad, mohl si vzít chleba se salámem. Po jídle jsme se vydali do tělocvičny. V tělocvičně jsme hráli všelijaké hry. Do třídy jsme přišli asi v 9:30. Než jsme šli spát mohli jsme si vzít chleba se sýrem.
Nedělní ráno probíhalo jako předešlého dne. Hned po snídani jsme si začali balit. Po zabalení všech věcí jsme se zase vydali do tělocvičny. Pro zajímavost - oběd nám vařily starší holky a Chudíčci. Po obědě jsme se vydali domů. Když jsme dorazili někteří rodiče už čekali na své ratolesti. Já a Tchořík jsme jeli zase na hlavní nádraží.
Výlet se nám vydařil. Hodně nám k tomu pomohlo hezkému počasí.

Můžete si zde prohlédnout 27 fotek z akce, které jsme pořídili :

Kloužeme se po ledu Kloužeme se po ledu Kloužeme se po ledu Kloužeme se po ledu Kloužeme se po ledu Kloužeme se po ledu Tchořík Loupeme brambory Loupeme brambory Obalujeme filé David a piškot Holky a nádobí Čekáme Čekání Dobíháme Čekáme na běh Škole Radka Bobr a Janička Fox a Tchořík Odpočíváme U školy Radka a Kristýna Janička a Anička Pití z automatu Automat Čekáme na vlak Čekání na vlak